Kurstillfällen

YKB-utbildare

MUEK har sedan 2020 erbjudit skolor och utbildare inom YKB, lärarmaterial och elevmaterial. 2017 kom en förändring inom YKB. Inom fortbildningen blev en del mål obligatoriska och en del delmål blev valbara. Då kom en möjlighet för utbildningsanordnare att ändra i sin undervisningsplan för att att då kunna förnya, fördjupa och förbättra sin plan.

2017 ändrar Mathias på MUEK i sin egen undervisningsplan för att förbättra fortbildningen för förarna. 2018 när Mathias frågar Transportstyrelsen ett år efter möjligheten till förändring kom, så var det endast 5% av landets utbildningsanordnare som tagit möjligheten till förändringar.

Detta skapade en idé hos Mathias att hjälpa andra skolor och utbildare att förändra och förbättra YKB fortbildningen. Beslut togs då att från 2020 börja att hjälpa andra utbildningsanordnare då författningarna skulle ändras. 2020 kom då ändringar i författningarna, b.la skulle alla utbildningsanordnare inkomma med en ny plan för genomförande av YKB fortbildning till transportstyrelsen.
Fakta

MUEK erbjuder till skolor och utbildare:

  1. Utbildning i "Plan för genomförande av YKB fortbildning" inklusive planmallar för nya och befintliga YKB utbildningsanordnare, se nedan
  2. Lärarmaterial till resp. delkurs som finns i webbshopen då ingår också möjlighet att kostnadsfritt delta vid YKB material seminarium, se nedan
  3. Elevfoldrar till alla delkurser, både Gods och persontransporter, se webbshopen

Vi skriver avtal med er alla som köper utbildningen "Plan för genomförande…". Då ingår bl.a support, även vid köp av lärarmaterial och elevfoldrar.

Informationsfilm om ovanstående delar

Våra kurser

Pedagogik för YKB-lärare

Lycksele
Från 12 900 SEK exkl. moms
Webbinarium MUEKs YKB delkurs 1 gods- och persontransporter
Webbinarium MUEKs YKB delkurs 2 gods- och persontransporter
Webbinarium MUEKs YKB delkurs 3 gods- och persontransporter
Webbinarium MUEKs YKB delkurs 4 gods- och persontransporter
Webbinarium MUEKs YKB delkurs 5 gods- och persontransporter
Kostnadsfritt förutsättningslöst webinarium till er som är intresserad av att veta mera om MUEKs YKB-projekt.
Kostnadsfritt förutsättningslöst webinarium till er som är intresserad av att veta mera om MUEKs YKB-projekt.
Övrig information
Finns inte kurstillfälle som passar dig? Hör av dig- lägger vi in dig på vår intresselista, så återkommer vi när det finns kurstillfälle! Ni kan också avropa eget kurstillfälle om Ni är minst 8 st deltagare.
Hör av Er på info@muek.com för mer information
MUEK är ett utbildningsföretag med kontor i Lycksele. Vi säljer utbildningar inom transport, bygg, anläggning och industri. 
Följ oss på Facebook
Adress
Timmervägen 73
921 33 Lycksele
Hitta hit
Kontakt
+46 (0)70 535 35 86
info@muek.com
Upp till toppen
cross